• banner_bg

ʻAʻole maʻalahi a paʻa nā pā pākiki pākiki!

Hoʻokumu ʻo Zhejiang Lingying Technology Co., Ltd. i ka hāʻawi ʻana iā ʻoe i nā pā pākaukau plastik kiʻekiʻe, i hoʻolālā ʻia e pale pono i ka pākaukau, e hoʻohālikelike i ke ao holoʻokoʻa, a hiki koke ke hoʻololi i ke kumu hoʻohālike.ʻAʻole maʻalahi a paʻa wale kā mākou pahu pahu pahu plastik, hoʻonui lākou i ka huahana a lawe mai i ka maʻalahi o kāu hoʻokele pākaukau.

ʻO ka mea mua, loaʻa i kā mākou pallet pākīpika nā pono kūʻokoʻa i ka lawe ʻana.He māmā, paʻa a hiki ke lawe ʻia, kūpono ia no nā huakaʻi pōkole a lōʻihi.Ke lawe ʻia nei i loko o ka hale hana a i ka wā logistic a me ka lawe ʻana, hiki i kā mākou pallet pālolo palaki ke hāʻawi iā ʻoe i kahi hoʻonā kaʻa kūpono e hōʻoia i ka hiki ʻana o nā pā i ko lākou wahi me ka palekana.

ʻO ka lua, he hana koʻikoʻi nā pā pākiki plastik i ka pale ʻana i ka pā.Hoʻopaʻa ʻo ia i ka pākaukau, pale iā ia mai ka pōʻino ʻana e ka hui ʻana a i ʻole ke hili ʻana i ka wā o ka lawe ʻana, a pale i ka pākaukau mai ka hoʻopili ʻana me ka makū a me nā mea ʻino.Hiki i kēia ana hoʻomalu holoʻokoʻa ke hoʻolōʻihi i ke ola o ka pākaukau, hoʻemi i ka nui o ka pōʻino, a mālama iā ʻoe i nā kumukūʻai mālama.

Hoʻohui hou, hoʻonui kā mākou mau pahu pahu plastik i ka huahana.Hoʻonohonoho maikaʻi a hoʻopaʻa ʻo ia i nā pihi, hoʻonui i ka hiki ke mālama a hiki i ka maʻalahi ke komo a me ka hoʻokele.ʻAʻole mālama wale kēia ʻano hoʻokele pākaukau maikaʻi i ka waiho ʻana, akā hoʻomaikaʻi pū kekahi i ka hana pono, e lawe mai i ka maʻalahi i kāu hana a me ka hoʻokele.
https://www.lingying-tray.com/plastic-battery-tray-for-punch-cells-product/
Ma Zhejiang Lingying Technology Co., Ltd., nānā mākou i ka maikaʻi o ka huahana a me ka ʻike mea hoʻohana.Hoʻolālā maikaʻi ʻia kā mākou mau pahu pahu pahu plastik a hoʻāʻo ikaika ʻia e hōʻoia i ka hoʻokō ʻana i nā kūlana honua, e hāʻawi iā ʻoe i ka hōʻoia ʻana i ka maikaʻi.Hāʻawi pū mākou i nā pā pākaukau plastik o nā kikoʻī like ʻole a me nā hiʻohiʻona e hoʻokō i nā pono o nā ʻāpana like ʻole, ʻike koke i ka hoʻololi ʻana i ke kumu hoʻohālike, a lawe mai i ka maʻalahi i kāu hana a me ka hoʻokele.

I ka pōkole, ʻo Zhejiang Lingying Technology Co., Ltd. he koho kūpono no kāu hoʻokele pākaukau.ʻAʻole wale ia e hāʻawi i ka halihali maʻalahi, ka pale ʻana i ka pākaukau, a me nā hiʻohiʻona hoʻonui i ka huahana, hāʻawi pū ia iā ʻoe i ka ʻoluʻolu a me nā pono.Manaʻo mākou i ka hāʻawi ʻana iā ʻoe i nā huahana kiʻekiʻe a me nā lawelawe e hana maʻalahi a ʻoi aku ka maikaʻi o kāu hoʻokele pākaukau.Inā makemake ʻoe i kā mākou huahana a i ʻole he nīnau, e ʻoluʻolu e kelepona mai iā mākou a e lawelawe mākou iā ʻoe me ka naʻau holoʻokoʻa.


Ka manawa hoʻouna: Apr-11-2024